Bij deze willen we u laten weten dat we per aangaande 1 april (geen grapje) ons bedrijf Activiteiten boerderij Hammerslag met al z’n activiteiten gaan overdragen aan Jan & Ymkje Hania.

Met veel passie en liefde zijn we in 1996 begonnen op deze prachtige locatie. Samen met onze dochters Jojanneke, Anouk en Rosalien hebben we ervan gemaakt tot wat het nu is. Eerst een mini camping, een bezoekerscentrum en snel zijn we uitgebreid naar een grotere camping met 4 zomerhuisjes en 2 grote zalen voor al uw feestjes in combinatie met boerengolf en handboogschieten.

We hebben nu een recent verbouwde woonboerderij gekocht die we tot een luxe wellness B&B willen gaan omtoveren ten oosten van Dokkum (Niawier). We danken een ieder die bij ons op de Hammerslag op wat voor manier dan ook geweest is. Mochten er vragen zijn of wilt u ons bedanken dan zijn we te bereiken via info@bijdokkum.nl.

We willen hierbij Jan & Ymkje en de oudste dochters veel succes wensen.

Jilles en Aaltje Dijkstra


Graag willen wij ons aan u voorstellen.

Wij zijn Jan en Ymkje Hania, trotse ouders van 6 dochters en 1 zoon. Wij hebben een melkveebedrijf achter het bedrijf van de familie Dijkstra. Met de aankoop van de Hammerslag kunnen we dit bedrijf uitbreiden. De liefde voor ons vak en voor de omgeving willen wij heel graag aan anderen laten zien.Daarom vinden wij het ontzettend leuk om, samen met onze oudste dochters, de activiteiten van de familie Dijkstra voort te zetten.

Wij vertrouwen erop dat u net zo’n plezierig verblijf zult hebben als u gewend was. Wilt u toch nog nader kennismaken, dan is daar natuurlijk altijd gelegenheid voor.

Tot ziens op de Hammerslag,

Jan en Ymkje Hania

Op de foto v.l.n.r Ymkje, Jan, Aaltje en Jilles