Activiteiten boerderij

Hammerslag is een veehouderij bedrijf met een uniek bezoekerscentrum met een prachtig uitzicht over de weilanden en 1 zaal gebouwd in de stal met een uniek uitzicht over de koeien. U ziet de koeien wel, maar u ruikt ze niet.

Wij ontvangen een ieder die belangstelling heeft. In augustus 2003 heeft destijds HMK (Hare Majesteit Koningin) Beatrix ons bedrijf bezocht. De (tegenwoordige) prinses Beatrix merkte dat een veehouderijbedrijf aan verandering onderhevig is en heeft zodanig dus ook interesse getoond.

We organiseren rondleidingen, maar u kunt bij ons ook boerengolf spelen of genieten van andere indoor of outdoor spellen. Verderop de site ziet u daar speciale pagina’s aan gewijd. We ontvangen diverse groepen, zoals scholen, buurtverenigingen, sportvereniging, personeelsvereniging en familie “uitjes”.

Ook kunt u werken aan uw teambuilding. Tussendoor of na afloop kunt u een heerlijk buffet nuttigen, denk daarbij aan een koud/warm buffet, broodbuffet of barbecue. Zie hiervoor het speciale blokje van de buffet arrangementen.

De zalen zijn uitermate geschikt om vergaderingen te organiseren. Voor elke groep maken we een programma “op maat”.