Accomodatie “De Weide Blik”

Wij beschikken over een prachtig bezoekerscentrum, genaamd de Weide Blik, met een uniek panorama uitzicht over de groene weilanden van het gebied de Hammeren.

U ziet duidelijk dat we op de grens van het Wouden gebied en het kleigebied zitten. Met de verrekijkers (die u van ons kunt gebruiken) kunt u de wijde omgeving verkennen. Zo kunt u bij helder weer de “oren”, het satelliet station van Burum aanschouwen. En in de verte ziet u ook de kerktorens van Kollum. Verder ziet u de sluis van Dokkumer Nieuwe Zijlen en natuurlijk het aangezicht van het dorp Westergeest.  Elk raam heeft een uniek foto moment.

Rolstoelvriendelijk… 

De Weide Blik is rolstoelvriendelijk en is geschikt voor groepen (ook grote groepen). Hier kunt u beginnen met de activiteiten en eventueel kunt u hierna genieten van de diverse buffetten die we kunnen organiseren i.s.m. Slagerij van der BijlOok de sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig. Alles is schoon en netjes, evenals onze open keuken.

Uw eigen programma en arrangement samenstellen…

Wij vinden het fijn om programma’s te maken die passen bij uw wensen. Daarom vinden we het fijn als u langs komt en vooraf het een en ander met ons doorneemt, zodat u op de dag zelf alles op een prettige manier kunt ervaren.

We heten u van harte welkom, de koffie staat klaar!