Boerengolf

Boerengolf is een gezellige sportieve groepsactiviteit.

Het mooie van boerengolf is dat het voor elke groep geschikt is. De nadruk ligt op gezelligheid gecombineerd met sportiviteit. Elke keer wanneer u bij ons boerengolf komt spelen merkt u dat de natuur ervoor heeft gezorgd dat de baan andere handicaps heeft gekregen. Wat voor handicaps dat zijn, merkt u vanzelf wanneer u bij ons het spel speelt. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan de club waarmee geslagen wordt zit een houten klompje van 20 cm. lang, het golfballetje is groter dan bij het traditionele golf en is gemaakt van leer. De afstand tussen de holes varieert bij ons van 200 tot 300 meter. Wij hebben op dit moment 10 holes. U speelt bij ons boerengolf op 8 hectare grasland. Het parcours wordt in groepjes afgelegd. Het doel is om als groep het parcours in zo weinig mogelijk slagen af te leggen.

Het spel duurt ongeveer 1 à 2 uur. Vooraf, tussendoor of nadien kan men bij ons een consumptie met gebak van de dag nuttigen in ons gezellig ingericht gebouw de Weide Blik. 

Ook kunt u een heerlijk buffet nuttigen van de slagerij van der Bijl.
Hammerslag beschikt over uitstekende sanitaire voorzieningen. Parkeren zal geen problemen geven, want er zijn ruime (gratis) parkeermogelijkheden. 

Wat kost het?

Boerengolf: € 6,00 p.p. (inclusief het gebruik van polsstokken)

Het is verstandig om laarzen mee te nemen, eventueel kunt u laarzen bij ons huren voor €1,00 p.p.

Tijdens de boerengolf kunt u ook “fierljeppen”. Het is natuurlijk niet aan te raden om in de sloot te springen, maar mocht dit toch gebeuren, dan beschikt de Hammerslag over douches. Speciaal voor groepen hebben we leuke arrangementen samengesteld, klik daarvoor op het blokje buffet arrangementen. 
U kunt het gehele jaar bij ons boerengolf komen spelen. Het is wel verstandig van tevoren even te bellen en te reserveren.

Bij ons ervaart u de kracht van de rust van het platteland, u kunt bij ons doorgaan tot u “uitgeput” bent.