Camping

 

Camping Hammerslag

Camping Hammerslag ligt in de provincie Friesland, in de gemeente Kollumerland c.a. Dit is een gemeente met een gevarieerd landschap op de grens van klei-en zandgrond welke dwars door de gemeente heen loopt. De belangrijkste plaats in de gemeente is Kollum, deze ligt op de grens van het open weidegebied en de Friese Wouden. Op deze grens gaat het landschap over van kleipoldergebied naar een meer gesloten elzensingel landschap (dit in het zuidelijke gedeelte van de gemeente).

 

Camping Hammerslag ligt aan de rand van de gemeente Kollumerland c.a. op de kruising van de gemeente Dongeradeel en Dantumadeel, nabij het Lauwersmeergebied. Het Lauwersmeergebied is een beschermd natuurgebied, het staat ook op de werelderfgoedlijst van de Unesco. Camping Hammerslag biedt u een oase van rust in de hectiek van alle dag. 

 

Onze camping is geschikt voor gezinnen, maar ook gasten die geen kinderen mee nemen en willen genieten van wandelen en fietsen kunnen bij ons van de rust genieten. We beschikken in dit gebied over een uitgebreid fietsknooppunten route. Soms worden er voor de gasten diverse activiteiten georganiseerd.

 

IMG_2366      camping1

DSC_0464b       veld1