Faciliteiten

De kampeervelden

De veldjes zijn ruim opgezet. De veldjes zijn niet afgebakend, ieder plaatsje is minimaal 100 m2. Het geheel is omkleed met een ruime boomsingel met gebiedseigen beplanting. Ieder veldje is voorzien van een naambordje van een vogel uit het gebied. U kunt kiezen uit veldjes die dicht bij de boomsingel staan, maar u kunt ook kiezen voor het "vrije"uitzicht en zo genieten van de zon die opkomt c.q. ondergaat. 

Voor de kinderen hebben wij beperkt speeltoestellen. Ook kunnen zij gebruik maken van de skelter of de trampoline. De veldjes zijn zo gemaakt dat de ouders hun kinderen makkelijk in de gaten kunnen houden. Achter camping veld 1 hebben we een speelveld. Hier kunnen de gasten fijn voetballen, volleyballen, maar u kunt hier ook gerust vliegeren. 

veld2    veld3

Sanitaire voorzieningen

Onze camping beschikt over goede sanitaire voorzieningen. Het geheel is in 2003 en 2011 gerealiseerd. Er zijn op dit moment 2 douches, ze zijn voorzien van thermostaat kranen. Wij hebben geen munt automaat, u kunt dus vrij douchen. Er zijn 3 wastafels en verder hebben we op dit moment 3 afwastafels. Alle wastafels zijn overdekt. Gasten ervaren dit als zeer prettig.
Er zijn 3 toiletten en 1 urinoir. Het geheel is keurig en wordt dagelijks schoongemaakt.

sanitair1     sanitair2